Avon   Ma Ilona napja van.  Lepje meg szerettét!

Avon Cosmetics — termékek, szépségápolás, spa, parfüm . . . "A tetszetős csomagolás és a modern összetétel segítségével gyönyörűnek fogja magát érezni kívül és belül."   — Jillian Dempsey  


Avon rajongó vagy Te is?
My AVON Magazine

Az aktuális Avon kampányhoz nemcsak az Avon katalógus és az Extra Avon Katalógus jár ami tartalmazza a termékkatalógusban nem szereplő termékeket hanem a My AVON Magazine is, amely szintén 3 hetente jelenik meg.

» Kereskedelmi koordinátorok minden kampányban az első megrendelésükkel megkapják a My AVON magazint is.

» Avon tanácsadónők rendelésükkel együtt a My AVON magazint is megrendelhetik, nekik automatikusan NEM JÁR, de ugyanúgy térítésmentesen juthatnak hozzá. A rendelést a My AVON Magazine aktuális cikkszáma alapján adhatják le. Ez a cikkszám és minden olyan Avon Cosmetics -től származó termék vagy kiadvány cikkszáma, amely nem található meg az Avon katalógusban az megtalálható IDE KATTINTVA!

Miért érdemes a My AVON Magazint is rendszeresen megrendelni?

» Azért mert itt szerepelnek az Avon bemutató ajánlatai, az új termékekről bővebb, részletesebb leírások, amelyek alapján jobban el lehet tájékozódni a trendekben.

» A kiemelt termékekhez kapcsolodó ösztönző programok is itt szoktak helyet kapni, amely egy jó értékesítő számára elengedhetetlen információforrás.

» Értékes tippeket és ötleteket szolgáltat ez a kiadvány a kereskedelmi koordinátoroknak például azzal kapcsolatban, hogy miként prezentálják Avon tanácsadónőik számára az Avon katalógust és milyen értékesítési ötletekre tanítsák őket. Ezen kívül mini tréningek és még sok más érdekesség.

My Avon Magazin - 3 hetente megjelenő Avon információs újság
Avon Budapest Info - hivatalos kontakt
Avon Budapest Info
TERMÉKKERESŐ
Szépségápolási termékek terméknév, megnevezés vagy cikkszám alapján . . .

Kedves vásárlónk!

Böngéssze weboldalunkat rendszeresen, ha érdekli az Avon termékekkel kapcsolatos legfrissebb információk illetve szeretne képben lenni, hogy mikor milyen Avon termékekre biztosítunk kedvezményeket!

 ’17 évünk 33. aktuális hetének keretében:
az összes Foot Works termék  esetén
10 % kedvezményt biztosítunk!
Avon termékek
Az online üzleti érdekvédelmet az SS látja el, az alkalmazott üzleti etikai irányelvet a DSA szabályozza.
© 2017 Avon Budapest Info — Minden jog fenntartva!