Avon   Ma Ilona napja van.  Lepje meg szerettét!

Avon Cosmetics — termékek, szépségápolás, spa, parfüm . . . "A tetszetős csomagolás és a modern összetétel segítségével gyönyörűnek fogja magát érezni kívül és belül."   — Jillian Dempsey  


Avon rajongó vagy Te is?
Munkalehetőség

Az Avon számtalan hölgynek képes kereseti lehetőséget biztosítani. A legkézenfekvőbb Avon tanácsadónőnek jelentkezni. Természetesen a félreértések elkerülése végett ez a fajta munkalehetőség nyítva áll a férfiak előtt is akik úgy érzik, hogy képesek lennének az Avon termékek értékesítésére. Az elsődleges szint tehát ahol mindenkinek kezdenie kell az a tanácsadói pozíció. Mi egy Avon tanácsadó feladata? Személyes tanácsadással segítenek a választásban a Kedves Vásárlóknak, elvállalják az Avon termékek értékesítésének teljes körü ügyintézését: a megrendelések felvételétől kezdve, a termék vagy termékek a vásárlóig történő eljuttatásáig. Oké oké nincs most időm mindent elolvasni, hogy lehet jelentkezni??!! ITT

Milyen kereseti lehetőséget képes biztosítani az Avon?
Az időráfordítás itt is domináns, ahogyan az élet egyéb területein is már megszokhattuk. Azaz idő amit az Avon termékek értékesítésére fordítunk, a vásárlókkal való kapcsolattartásra, az meghatározza bevételeinket. A vásárlóktól bejövő megrendelések után 15 - 35 százalék jár. A jutalék mértékének nagysága attól függ, hogy milyen intenzíven folytatjuk a termékek értékesítését. Az Avon saját üzleti pozícióját erősíti azzal ha magasabb jutalékkal jutalmazza azokat az értékesítőket akik rendszeresen az átlagtól eltérően sokkal nagyobb számban adnak le megrendeléseket. A 35 százalékos jutalék már megteremtheti egy üzleti vállalkozás alapjait.

Az Avon koordinátori munkáról azoknak akik professzionális üzletet akarnak kiépíteni:
Az Avon koordinátor feladata a tanácsadók, tanácsadónők kiképzése, betanítása és a velük való folyamatos kapcsolattartás. Azok akik már gyakorlott tanácsadók még a vállalkozásuk létrehozása előtt (egyéni vállalkozás, betéti társaság, kft.) csatlakozhatnak az Avon rendszerébe mint koordinátorok magánszemélyként is megbízási szerződés keretében 4 hónapos próbaidővel.

Avon koordinátor kereseti lehetősége:
százalékos részesedés a tanácsadónők, tanácsadók forgalmából. Az igazi üzletépítés valahol itt kezdődik! Itt lehetősége akad mindenkinek az MLM — Multi Level Marketing okos felhasználására.

Klikk ide, hogy lássa Magyarország mely településeiről élhet a munkalehetőség minden előnyével az Avon Budapest Info berkein belül! EGY KIS ÖSZTÖNZŐ!

Az MLM - Multi Level Marketing hazánkban az utóbbi 20 évben teljes mértékben le lett írva. Nagy részt ez annak köszönhető, hogy nagyon rossz technikákat próbáltak terjeszteni amelyeket jogosan nevezhettünk házalásnak. Azonban ami 20 évvel ezelőtt Magyarországon még nem volt megadatott, az mostanra szinte már mindenki számára elérhető. Ez az Internet! Csatlakozzon hozzánk és Avon Budapest Info személyes találkozás keretén belül megmutatja Önnek, hogy miképpen érheti azt el, hogy a Kedves Vásárló találja meg Önt és ne Önnek kelljen utána rohannia, hétköznapi szóhasználattal élvén, házalnia. Mindenféleképpen profitálhat a velünk való találkozásból. Még akkor is ha úgy dönt, Önt még sem érdekli a szépségipar és egyáltalán nem óhajt szépségápolási termékek értékesítésével foglalkozni. A találkozás során mély informatikai ismereteket fogunk Önnek átadni, amellyel gyakorlatilag bármilyen üzletágban megállná a helyét. Persze azt nem mondjuk, hogy könnyű kereseti lehetőséget ajánlunk, de azt biztosan állíthatjuk, hogy költséghatékony megoldásokkal fogunk Önnek kedveskedni. Adjon magának egy esélyt, csatlakozzon! Nem szervezünk rendezvényeket, nem bérlünk termeket, s ennek köszönhetően nem szedünk bérleti díjakat, sőt az elhangzottak után még tapsolni sem kell ;) Nem agymosásra invitáljuk, hanem a szükséges ismeretek adoptálására. Nem szabad elfelejteni, hogy az emberek zaklatása sosem veszet célra. El kell fogadni azt a tényt, hogy az ember akkor fog szívesen megvásárolni valamit ha célirányosan épp azt a terméket keresi amit mi kínálunk. Ebben az esetben azonban eljutunk egy olyan szintre, hogy mi teszünk szívességet a kedves vevőnek és nem pedig fordítva. Alapvetően a házalással az a gond, hogy a legtöbb ügynököt kidobják az ajtón és beugranak az ablakon. Ez a technika nem fogja meghozni az eredményeket csakúgy nem, mint a túl agresszív telefonmarketing. Tőlünk megszerezheti mindazon ismereteket amelyekkel (ugyan kemény munkával) de elérheti, hogy az adott terméket megvásárolni óhajtók ráleljenek az Ön kínálatára. Természetesen nálunk azok a jelentkezők részesülnek előnyben akik érdeklődnek is a szépségápolási termékek világával kapcsolatban és szívesen lennének értékesítők.

Avon regisztráció

Jelentkezési űrlap leendő tanácsadók, koordinátorok, újrakezdők részére.
Csak budapesti vagy pest megyei lakhellyel rendelkezők töltsék ki, akik életvitelük szerint is a térségben élnek!!! Továbbá fontos megjegyeznünk csak és kizárólag olyan

mobiltelefonszám

adható meg amelyhez tartozó mobiltelefont a

tulajdonosa

(tehát az Avon tanácsadói pozícióra jelentkező), állandó jelleggel magánál tart és nem a családtagjai veszik fel helyette a telefont!!! Annak idején tartozással törölt tanácsadók ne jelentkezzenek mert nem tudjuk őket felvenni!


Lakóhelyének irányítószáma:
Teljes neve:
Telefonszáma:
E-mail címe:
Mikor kereshetjük?
Érdekel az Avon tanácsadónői / tanácsadói munka!
 
   
Avon Budapest Info - hivatalos kontakt
Avon Budapest Info
TERMÉKKERESŐ
Szépségápolási termékek terméknév, megnevezés vagy cikkszám alapján . . .

Kedves vásárlónk!

Böngéssze weboldalunkat rendszeresen, ha érdekli az Avon termékekkel kapcsolatos legfrissebb információk illetve szeretne képben lenni, hogy mikor milyen Avon termékekre biztosítunk kedvezményeket!

 ’17 évünk 33. aktuális hetének keretében:
az összes Foot Works termék  esetén
10 % kedvezményt biztosítunk!
Avon termékek
Az online üzleti érdekvédelmet az SS látja el, az alkalmazott üzleti etikai irányelvet a DSA szabályozza.
© 2017 Avon Budapest Info — Minden jog fenntartva!